Wegwerkzaamheden

Op maandag 15 februari start de Gebr. Van Kessel aan FASE 2 van de werkzaamheden aan de Wolfhezerweg. Afhankelijk van het weer duren de werkzaamheden van FASE 2 circa 2 maanden.

De werkzaamheden van FASE 2 worden uitgevoerd op het noordelijke deel van de Wolfhezerweg tussen de Sara Mansveltweg en de bebouwde kom grens richting de A12.

Gedurende FASE 2 is het centrum van Wolfheze NIET bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer via de noordzijde, dus vanuit de richting A12/N224 (Amsterdamseweg).

Het verkeer wordt omgeleid middels bebording. Voetgangers behouden beperkt doorgang via Camping Lindenhof. Fietsers worden tevens omgeleid over Camping Lindenhof en de Sara Mansveldweg.

Bestemmingsverkeer naar Het Hazeleger, Camping Lindenhof en Woonzorgcentrum Het Schild is alleen mogelijk via de N224 (Amsterdamseweg). Let op: vanwege de afsluiting van de Wolfhezerweg wordt de afslag vanaf de N224 naar de Wolfhezerweg afgesloten, u dient via de carpoolplaats naar de Wolfhezerweg te rijden.

Met de nood- en hulpdiensten zijn de routes afgestemd. Route naar de Camping/Het Hazeleger en Het Schild is via de noordzijde / N224.

 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?

Ik ga akkoord met het privacybeleid